Случај Двор дрво телефон случај за iPhone SE Ласерски Врежан Слон Хана Главата Дизајн Црно Дрво Компатибилен iphone случај Заштитни Удари Тенок одговара Мобилен Телефон ?
  • Неодамнешно

Случај Двор дрво телефон случај за iPhone SE Ласерски Врежан Слон Хана Главата Дизајн Црно Дрво Компатибилен iphone случај Заштитни Удари

DEN 399.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

АТРАКТИВНИ ДИЗАЈНИ - ласерско врежано Црно Дрво слон Хана главата дизајн случај за i Phone SE го прави совршен телефон случај за денешната генерација, сликата на куќиштата на дрвени телефони е врежана со ласер за да се добие најдобрата завршница и да се направи apple iphone случај изгледа елегантно ИЗРАБОТЕНО ОД 100% ЦРНО ДРВО-Изработено од 100% Црно дрво и куќиште ТПУ за i Phone. Овој премиум случај е изработен од висококвалитетна поликарбонатна пластика одвнатре и дрво однадвор и е врзан со употреба на силно лепило за да се спречи одвојувањето на куќиштето. НАПРАВЕНО ЗА ДА ОДГОВАРА-Убаво дизајнирано куќиште за дрво за корисниците на i Phone. Куќиштата за мобилни телефони во Дворот на куќиштето имаат уникатен дизајн со прецизно отсекување за сите порти за лесен пристап до камерата на звучникот и страничното копче го прават вашиот телефон декоративен И удобен случај На телефонот нашата дрвена кутија за i Phone ќе го заштити вашиот телефон без да ја попречува функцијата или приемот на телефонот.