Аквабун 2-Пакување на 5 Микрон 20 Седимент Филтер За Вода Замена Кертриџ &засилувач; Аквабун 2-Пакет Кокос Школка Филтер За Вода Кертриџ | Универзална Целата Куќа 5 Мик?
  • Неодамнешно

Аквабун 2-Пакување на 5 Микрон 20 Седимент Филтер За Вода Замена Кертриџ &засилувач; Аквабун 2-Пакет Кокос Школка Филтер За Вода

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? [Димензии] 20 инчи х 4,5 инчи - 5 Микрони Бб Филтер За Талог Вода Универзална замена-одговара на повеќето куќишта За Филтер За Вода од 20 инчи. ? [Кертриџ За Филтер За Вода Со Топен Талог] Изработен од термички врзани 100% Чисти Полипропиленски Микрофибер. Целата куќа седимент филтрација. Не содржи врзива, средства, растворувачи, антистатички материјали или средства за мокрење. 5 зони на филтрација за да се обезбеди квалитет и да се отстранат повеќе загадувачи, големи и фини честички од водата за пиење, како што се песок, нечистотија, тиња и честички од ' рѓа. ? [Кертриџ За Филтер за Вода од Јаглерод] – нашиот филтер за јаглерод од кокос од чиста вода е опширно тестиран и потврден за да ги исполни стандардите за здравје и производи. Имајте дел од умот знаејќи дека вашата вода е прочистена со супериорниот систем за филтрирање На Аквабунот. ? [Живот] 4-6 месеци / 20000-30000 галони (во зависност од квалитетот на водата). Заменете за одличен вкус на вашата вода. ? [Компатибилни Филтри За Замена] Clear Choice 84642, 84641, PELICAN CB-20, Pentek 155783-43, EPM-20, CBC-20, ТРОЈАНСКИ CB-20, i Spring FC25 B, HYDRONIX CB-45-2005, CB-45-2010, WATTS WCBCFF20, итн. ? [Димензии] 20 инчи х 4,5 инчи - 5 Микрони Бб Филтер За Талог Вода. Универзална замена-одговара на повеќето куќишта За Филтер За Вода од 20 инчи. ? [Кертриџ За Филтер За Вода Со Топен Талог] Изработен од термички врзани 100% Чисти Полипропиленски Микрофибер. Целата куќа седимент филтрација. Не содржи врзива, средства, растворувачи, антистатички материјали или средства за мокрење. 5 зони на филтрација за да се обезбеди квалитет и да се отстранат повеќе загадувачи, големи и фини честички од водата за пиење, како што се песок, нечистотија, тиња и честички од ' рѓа.