Кујнски Држач За Хартија За Хартија За Хартија, Организатор На Држач За Дрвен Прибор За Прибор За Чинии И Прибор За Јадење, Сребрени Садови За Пикник За Пикник За За?
  • Неодамнешно

Кујнски Држач За Хартија За Хартија За Хартија, Организатор На Држач За Дрвен Прибор За Прибор За Чинии И Прибор За Јадење, Сребрени

DEN 415.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

€ЛЕСЕН ПРИСТАП ХАРТИЕНА ПЛОЧА CADDY носителот : нашата хартија плоча caddy носителот усвојува дизајн со 1 голема преграда и 4 мали прегради Можете да го користите како прибор за прибор, пикник, сребрени садови или зачини за организирање чаши, вилушки, лажици, чинии, салфетки и додатоци за кујна на отворено. Преградениот дизајн и големото отворање на горниот дел се идеални за сортирање додатоци, лесен пристап до оној што го сакате на брз поглед. ●ПРИБОР ЗА ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР КАДИ за ЗАБАВИ : дали сеуште се борите за неуредните чинии, чаши и сребрени садови на забавата? Овој прибор за прибор за чинии и прибор за јадење е совршен начин за складирање на вашите додатоци за забави, чување на сите чинии, чаши, ножеви и вилушки организирани и без неред, заштедувајќи ви простор, стрес и време! Ние специјално дизајниравме отстранлива партиција за овој пикник кади, лесен за прилагодување на големината на преградата според вашата потреба за складирање. ●Лесен и ЛЕСЕН за ДВИЖЕЊЕ q : Изработен од цврсто дрво што се користи за садови, овој држач за хартиени плочи за еднократна употреба има лесни, издржливи и здрави. Површината за сребрени садови има облога за храна, која може безбедно да складира разновиден кујнски прибор и прибор за јадење. Со две метални рачки, нашиот прибор за прибор е лесен за движење, не само погоден за кујнска плоча, туку и погоден за забави, СКАРА, кампување и бифе. €ОДЛИЧНА ИДЕЈА за ПОДАРОК : Дизајниран Со елегантен стил на фарма и практични функции за складирање, нашиот прибор за забави е совршен подарок за загревање на куќата, подарок за роденден, божиќен подарок или подарок За Денот на Мајката на вашите пријатели, роднини, соседи, колеги и мајка. Овој организатор на хартиени плочи не само што може да ги натера да ја почувствуваат вашата љубов кон нив, туку и да им донесе удобен и топол начин на живот.