Држач ЗА Магнетен Молив ВИКНОВА, Држач За Метално Магнетно Пенкало Со Екстра Силни Магнети/3+3 Дарежливи Прегради, Организатор На Корпа За Магнетно Складирање За Др?
  • Неодамнешно

Држач ЗА Магнетен Молив ВИКНОВА, Држач За Метално Магнетно Пенкало Со Екстра Силни Магнети/3+3 Дарежливи Прегради, Организатор На

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Широко се користи како организација во училница, организатор на фрижидер, канцелариски материјали, чаша за држач за магнетен молив, држач за магнетен маркер, организатор на шкафче за магнетно училиште или држач за магнетно пенкало кади Надградбата со 18 тешки и супер силни магнети ја прават посигурно адсорбирана. Содржат 3 прегради за складирање за да обезбедат доволно простор за организирање на повеќе написи. Работи совршено на табли, фрижидер, канцелариско биро, додатоци за шкафче, организатор на шкафче, полица за шкафче, додека елегантно завршува кавга со изгубени пенкала или која било друга работа. 100% услуга ЗА КУПУВАЊЕ БЕЗ РИЗИК. Ако не сте задоволни со купувањето на вицнова, ние сме многу среќни или да обезбедиме Враќање или Замена без прашања. Нарачајте денес без ризик!. 1 х магнетски држач За моливи со три прегради за складирање. 3 х магнетски држач За моливи со складирање на единечни прегради. НАДГРАДБА НА Држачот ЗА Магнетен Молив ВИКНОВА со 18 силен магнет за да може да држи повеќе написи. Направено е од нерѓосувачки челик, така што нема потреба да се грижите за ' рѓа. Тоа ќе биде основна алатка во вашиот дом.