ДОИТУЛ Автомобилски Ѓубре Виси Корпа За Отпад Кујнски Корпа За Отпадоци Контејнери За Отпад Поставени На Ѕид Сарафани Кофа За Складирање За Кујна Бања Зелен Автом?
  • Неодамнешно

ДОИТУЛ Автомобилски Ѓубре Виси Корпа За Отпад Кујнски Корпа За Отпадоци Контејнери За Отпад Поставени На Ѕид Сарафани Кофа За Складирање

DEN 518.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ова е добро изграден отпад containerIt се применува за кујната, вратите на кабинетот и други места. Овој производ е изработен од цврста и издржлива пластика која може да се користи подолго време.Совршен за домашна употреба, како кујна, бања. Многу е лесен за употреба и миење и нема да зазема скапоцен простор во вашата соба.Со покривка и ѕид монтиран дизајн, за да се приспособат на тривијални работи, декорација на домот. Едноставен дизајн одговара на модерното семејство. Едноставен дизајн, лесен за совпаѓање со декорацијата на вашиот дом.Направено со пластичен материјал, со рачка и лесен за употреба. Се користи како канта за ѓубре за кујната да постави ѓубре и да ја одржува вашата куќа организирана.И, исто така, има доволно голем капацитет. Ова е добро изграден отпад container.It се применува за кујната, вратите на кабинетот и други места. Овој производ е изработен од цврста и издржлива пластика која може да се користи подолго време.Совршен за домашна употреба, како кујна, бања. Многу е лесен за употреба и миење и нема да зазема скапоцен простор во вашата соба.