Zeberoxyz 10pcs/комплет сребрена l обликувана плоча со агол со завртки од 50 парчиња + 50 парчиња Т-ореви, 5-дупки со плоча за спојници од 90 степени за 2020SERIES Алуминиумски профи?
  • Неодамнешно

Zeberoxyz 10pcs/комплет сребрена l обликувана плоча со агол со завртки од 50 парчиња + 50 парчиња Т-ореви, 5-дупки со плоча за спојници

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

★ Содржина на пакетот : Загради за облик на облик од 10 парчиња L Надворешна плоча, со завртка од 50 парчиња M5x8mm и 50 парчиња M5 T-орев ★ Материјал : висококвалитетна алуминиумска легура; Се користи со M5 завртка и M5 T-орев. ★ Fit 20x20mm серија алуминиумска екструзија, 3Д рамка за печатач. ★ Цврста врска, се користи за поврзување на парчиња од 20мм алуминиумска екструзија под агол од 90 степени. ★ Широко се користи за градење на индустриски структури на алуминиумски рамки, 3Д печатари, рутери на ЦПУ, ласерски секачи на ЦПУ, секачи за плазма на ЦПУ, проекти за роботика, 3Д резби. ★ Содржина на пакетот : Загради за облик на облик од 10 парчиња L Надворешна плоча, со завртка од 50 парчиња M5x8mm и 50 парчиња M5 T-орев. ★ Материјал : висококвалитетна алуминиумска легура; Се користи со M5 завртка и M5 T-орев. ★ Fit 20x20mm серија алуминиумска екструзија, 3Д рамка за печатач. ★ Цврста врска, се користи за поврзување на парчиња од 20мм алуминиумска екструзија под агол од 90 степени. ★ Широко се користи за градење на индустриски структури на алуминиумски рамки, 3Д печатари, рутери на ЦПУ, ласерски секачи на ЦПУ, секачи за плазма на ЦПУ, проекти за роботика, 3Д резби. Descriptions : Product Name : 10pcs/Kit 2020 Series Aluminum Extrusion Profile L Shape Corner Bracket Plate 100% Brand New and High Quality Aluminum Alloy,durable and resistant to wear and tear 2020 Series Aluminum Extrusion Profile Connector widely used for building industrial aluminum frame structures, 3Д печатачи, рутери за ЦПУ, ласерски секачи CNC, CNC плазма секачи, проекти за роботика, 3Д резби.