Издржлива Пластична Кутија За Складирање На Преклопување, Организатор На Контејнери За Намирници За Намирници, Гајба За Цврсто Складирање За Плакарот За Кампувањ?
  • Неодамнешно

Издржлива Пластична Кутија За Складирање На Преклопување, Организатор На Контејнери За Намирници За Намирници, Гајба За Цврсто Складирање

DEN 144.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Повеќенаменски : Комбинирајте Внатрешно Складирање и Надворешен Транспорт и Забава во Мултифункционален Гајба за Повеќекратна УпотребаПластичните Гајби Не Само Што Можат Да Се Користат Како Простории За Складирање Намирници, Организатори На Багаж,Etc.In Секојдневниот Живот, Но Исто Така Може Да Се Користи Со Водоотпорни Кеси И Да Се Користи Како Риболовни Кутии И Изолациски Ладилници Кога Ќе Излезете.И Таму Е Резервен Итен Сет Плоштад. Кутија За Складирање Што Може Да Се Складира : Со Испреплетен Дизајн На Системот За Гнездење,Гајбите За Складирање Се Складираат Безбедно За Ефикасно Користење На Просторот.Дијамантскиот Дизајн На Дното Обезбедува Поголема Стабилност На Гајбите За Складирање При Редење И Не Е Лесно Да Се Лизне. Пластични Гајби За Складирање : Изработени Од Висококвалитетни Пп Материјали,Секоја Пластична Гајба Може Да Издржи До 55 Фунти (25 Кг).Исто Така, Лесно Се Чисти.Можете Само Да Го Измиете Со Вода. Контејнери За Складирање Што се склопуваат : Лесните Издржливи Гајби Можат да Пропаднат За Неколку Секунди,Идеални За Транспорт Во движење и Нудат Решение за Заштеда На Простор за Вашиот Багажник,Гаража,Двор,Канцеларија Итн. Канти За Складирање Со Капаци : Дизајнот На Капакот Ги Чува Организираните Предмети Од Прашина.Одлично Е Да Се Користи Како Складиште За Намирници,Како Организатор На Багажникот,Како Складирање Играчки,Како Импровизирана Корпа За Перење,Па Дури И Како Корпа За Рециклирање. Повеќенаменски : Комбинирајте Внатрешно Складирање и Надворешен Транспорт и Забава во Мултифункционален Гајба за Повеќекратна Употреба.Пластичните Гајби Не Само Што Можат Да Се Користат Како Простории За Складирање Намирници, Организатори На Багаж,Etc.In Секојдневниот Живот, Но Исто Така Може Да Се Користи Со Водоотпорни Кеси И Да Се Користи Како Риболовни Кутии И Изолациски Ладилници Кога Ќе Излезете.И Таму Е Резервен Итен Сет Плоштад. Кутија За Складирање Што Може Да Се Складира : Со Испреплетен Дизајн На Системот За Гнездење,Гајбите За Складирање Се Складираат Безбедно За Ефикасно Користење На Просторот.Дијамантскиот Дизајн На Дното Обезбедува Поголема Стабилност На Гајбите За Складирање При Редење И Не Е Лесно Да Се Лизне. Пластични Гајби За Складирање : Изработени Од Висококвалитетни Пп Материјали,Секоја Пластична Гајба Може Да Издржи До 55 Фунти (25 Кг).Исто Така, Лесно Се Чисти.Можете Само Да Го Измиете Со Вода. Контејнери За Складирање Што се склопуваат : Лесните Издржливи Гајби Можат да Пропаднат За Неколку Секунди,Идеални За Транспорт Во движење и Нудат Решение за Заштеда На Простор за Вашиот Багажник,Гаража,Двор,Канцеларија Итн. Канти За Складирање Со Капаци : Дизајнот На Капакот Ги Чува Организираните Предмети Од Прашина.