Хоедија 400 Парчиња Пластични Обетки, Мали Невидливи Пластични Проѕирни Обетки Столпчиња Додатоци, Вклучува 200 Парчиња 3мм Јасни Иглички За Обетки и 200 Парчиња Силик?
  • Неодамнешно

Хоедија 400 Парчиња Пластични Обетки, Мали Невидливи Пластични Проѕирни Обетки Столпчиња Додатоци, Вклучува 200 Парчиња 3мм Јасни

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Лесен и Анти-чувствителност q : иглички за Обетки тежат околу 0,5 g, многу лесни за носење и чувство на удобност Погоден за луѓе на кои штотуку им биле прободени ушите или имаат чувствителна кожа, избегнувајќи инфекција и болка. ●Висококвалитетен Материјал Q : Игличките За Обетки се направени од здрава пластика, а грбот за обетки е изработен од издржлив силикон, кој може да се чува долго време. €Diy Personal Обетки : можете да додадете некои монистра Или цвеќиња на овие јасни иглички за обетки за да создадете свој моден стил, поубав и шармантен!. ●Мала Големина● : околу 12мм во должина на игла, 1мм во дебелина на игла, главата на иглата е околу 3-4мм во дијаметар, невидливи пластични иглички за обетки. ●Лесен За Употреба : само изберете и носете го, игличките за обетки ќе останат на место и нема да паднат. Пакетот вклучува : 200 парчиња пластични иглички за обетки и 200 парчиња грб за обетки, вкупно 200 пара.