Гел Мраз Пакет За Повреди: 11 Х 14 инчи, Замрзнување и Микробранова Печка-Ладна И Топла Компресија За Ублажување На Болката, Еднократна Терапија За Завиткување На Грб?
  • Неодамнешно

Гел Мраз Пакет За Повреди: 11 Х 14 инчи, Замрзнување и Микробранова Печка-Ладна И Топла Компресија За Ублажување На Болката, Еднократна

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ТЕРАПЕВТ-ПРЕПОРАЧАНО ПАКУВАЊЕ МРАЗ СО ГЕЛ : ако штотуку сте имале операција или истегнување или ви треба постпартална нега, ладното пакување Со висок квалитет Care Care Accu е тука за да ви помогне да ја ослободите непријатноста со физиотерапија гел мраз пакет назад. ФЛЕКСИБИЛНИ и ЕДНОКРАТНО : Пакетите Со Мраз остануваат флексибилни и меки дури и откако ќе се замрзнат на -4в долго и удобно се усогласуваат со различни делови од вашето тело, било да се тоа грбот, коленото, вратот и рамото. Може да се користи постојано и без грижа за истекување на гел. флексибилно ладно пакување. ЕФЕКТИВНА ТОПЛА И ЛАДНА ТЕРАПИЈА : Може Да се Замрзне за ладна облога, обезбедувајќи ослободување од главоболка, модринки и отоци, додека микробранова печка за топла компресија што помага да се олесни вкочанетоста на зглобовите и болните мускули. физикална терапија мраз пакети. ОСТАНЕТЕ ЛАДНИ ДОЛГО : пакувањето Од 11 Х 14 инчи е доволно големо за терапија со грбот, а тежината од 3 килограми нуди вистинска количина на притисок и удобност.