Патување Пилула Случај 7 Ден Пилула Организатор - Водоотпорен Симпатична Таблета Случај За Чанта Дневна Пилула Кутија Компактен Пренослив Неделен Држач За Лекови ?
  • Неодамнешно

Патување Пилула Случај 7 Ден Пилула Организатор - Водоотпорен Симпатична Таблета Случај За Чанта Дневна Пилула Кутија Компактен Пренослив

DEN 111.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?Quality Cateral_ Prime travel пилула случај е направен од бпа слободен храна одделение пластика, нетоксични, без хемиски мирис, што е подобро од обичните материјал И задебелената пластична кутија го прави издржлив и отпорен на влага. Симпатичната кутија за апчиња во зелена боја за патување / работа, исто така може да биде сладок подарок за вашите најблиски. ?●Мал и Пренослив●големината на овој организатор на компактен лек е 2,95 х 2,95 х 0,93 инчи, што лесно може да се стави во вашиот паричник, куфер, ранец, чанта, дури и во џебот на палтото. Тенок и пренослив дизајн за зафаќа помалку простор. ?●Повеќекратна Примена●организаторот за Отстранливи пилули складира не само неделни апчиња, лекови, витамини или други лекови, туку и некои ситници за да ги одржува уредни, како што се завртки, обетки, монистра или друг мал накит од ситници. ?●Флексибилно Поставување Quabs plible Има одвојлива внатрешна мрежа со 4 прегради, можете да ги поставите таблетите, капсулите, рибините масла и витамините што зависи од големината на вашите апчиња.