Dbylxmn Еднократно Складирање На Силиконски Кеси За Складирање Фрижидер Одводи Кутија Кутија Дупки Зеленчук Пропустливи Со Кујна За Складирање,Јадење Бар Контејнер ?
  • Неодамнешно

Dbylxmn Еднократно Складирање На Силиконски Кеси За Складирање Фрижидер Одводи Кутија Кутија Дупки Зеленчук Пропустливи Со Кујна За Складирање,Јадење

DEN 1051.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

100% Пластика Ефикасно Запечатување На Загуба. Високо Искористување На Просторот. Дизајнот На Вакуумските Вентили Го Олеснува Отворањето На Капакот. Подигнете И Притиснете Откако Ќе Го Затворите Капакот За Да Го Возите Воздухот Во Кутијата. Лесно Е За Носење И Може Многу Простор Во Вашиот Дом. Капакот Е Заклучен За Лесно Складирање И Носење. Силиконски Кеси За Складирање Храна Суви Контејнери За Складирање Херметички Мали Силиконски Кеси За Складирање Храна Големи Кеси За Замрзнување Со Житни Култури И Млеко 2 Решетка За Месо За Повеќекратна Употреба Момче Деца За Еднократна Употреба Вреќи За Замрзнување За Повеќекратна Употреба Стојат Поштенски Продавница Организатор На Фрижидер Запечатливи Садови за Зачувување Храна. Еднократно Складирање На Силиконски Кеси За Складирање Фрижидер Канализација Кутија Кутија Дупки Зеленчук Пропустливи Со Кујна За Складирање,Јадење Бар Контејнер За Складирање Лесен е за носење и може многу простор во вашиот дом.