АХАНДМАКЕР 3PCS 3 Стил 3Д Басвуд Сфера држач Кристал Стенд, Додатоци за дрвени декорации прикажуваат бази, дрвен држач за приказ за колекција на камен од камен со дија?
  • Неодамнешно

АХАНДМАКЕР 3PCS 3 Стил 3Д Басвуд Сфера држач Кристал Стенд, Додатоци за дрвени декорации прикажуваат бази, дрвен држач за приказ за колекција

DEN 244.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Големина : Постојат три различни стилови на штанд за приказ на кристална топка, тие се штанд за прикажување на квадратни кристални топка, штанд за приказ на кристална топка и стол за прикажување на топката на лотос, со разни стилови Материјал : штандот со кристална топка е изработен од дрво, кое е издржливо, може да се користи долго време, изгледа добро и е декоративно; Основата е цврста, густа и стабилна, совршена за прикажување на вашата колекција. Исклучителен изглед : Надворешноста на дрвениот штанд за прикажување има дизајн на преклопување, кој е убав и убав, и можете да ги поставите вашите колекции на неа и да ги прикажете совршено. Функционален дизајн : Кристалниот штанд што се користи за приказ на Gemstone има цврста основа, која може ефикасно да спречи колекцијата да не падне, овозможувајќи ви добро да ја чувате кристалната топка и да го направите просторот да изгледа попространа. Разновиден : штандот на дисплејот е разноврсен и идеален за прикажување на сфери, леќи, топки со змејови, спортски топки, мермери, скапоцени камења, карпи, призми. Големина : Постојат три различни стилови на штанд за приказ на кристална топка, тие се штанд за прикажување на квадратни кристални топка, штанд за приказ на кристална топка и стол за прикажување на топката на лотос, со разни стилови. Материјал : штандот со кристална топка е изработен од дрво, кое е издржливо, може да се користи долго време, изгледа добро и е декоративно; Основата е цврста, густа и стабилна, совршена за прикажување на вашата колекција.