DIESECR DC 12V безжичен прекинувач за далечински управувач со радио 2 RF релејверци со 2 предаватели 433MHz EV1527 Код за учење Програма што може да се програмира прекинувач за д?
  • Неодамнешно

DIESECR DC 12V безжичен прекинувач за далечински управувач со радио 2 RF релејверци со 2 предаватели 433MHz EV1527 Код за учење

DEN 303.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Одличен дизајн】 433 MHz RF безжичен далечински управувач Пренесување на сигналот за радио фреквенција. Сигналот на сигналот може да помине wallsидови, подови, врати, табла и така натаму. Може да се контролира на оддалеченост од 50 метри на отворено подрачје. Можете далечински да ја управувате секоја машина да се поврзете со релејниот приемник преку далечинскиот управувач. 【Лесен за употреба】 Екстремно лесен за поставување и ресетирање. Постојат 4 режим на работа (може да се избере режим на моментално/монтажа/заклучување/одложување). Може лесно да програмирате сами зависи од вашите потреби. Оперативниот режим на производот е прилагодлив. Оваа ставка е веќе поставена во режим на менување. На пример, притиснете "A" копче за контрола "1" приемник, притиснете го копчето "B" за да го контролирате ресиверот "2" и така натаму. 【Повеќе флексибилност】 Овој приемник усвојува 10 A висококвалитетен реле што може да се користи над 100. Нека овој производ е повеќе долготраен и стабилен за употреба. Постојат 3 терминали (нормално отворени, вообичаени, нормално затворени) за безжичното реле. Приемник за безбедност на напон од 12 V. 4 клучеви предавател за далечински управувач што може далечински да контролира 4 приемници. 【Контрола на мултиплеер】 Еден приемник може да складира околу 20 предаватели. Така, можете да ги споделите предавателите на семејството/ пријателите. И еден предавател може да контролира повеќе приемници во исто време. Кодот на чипот е EV1527 Кодекс за учење кој е безбеден технолошки систем. 【Широка апликација】 Производите може да се користат во домови, фарми, фабрики, канцеларии, лаборатории, супермаркети и така натаму. Може далечински да управувате со секој уред да се поврзете со релејниот приемник преку далечинскиот управувач.