ESD Половината Ремен Монитор, Удобно Лесно Носење Следење Во Реално Време Флексибилно Движење Едноставно Прилагодување Автоматски Алармантен Антистатички Појас А?
  • Неодамнешно

ESD Половината Ремен Монитор, Удобно Лесно Носење Следење Во Реално Време Флексибилно Движење Едноставно Прилагодување Автоматски Алармантен

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Повисоко : Може да ја следи состојбата на електростатскиот ремен за зглоб на операторот и заземјувањето во реално време и автоматски аларм кога ќе се појави абнормалност Сигурна Работа : Усвојување на микрокомпјутерски чипови, перформансите на колото се стабилни, а стандардното напојување за сертификација е конфигурирано за да се обезбеди. Подобар Дизајн : будала доказ дизајн. Кога електростатската нараквица не успее, прекинувачот за напојување мора рачно да се исклучи, што гарантира високо за работа. Поширок Опсег : Доаѓа со широк опсег на прилагодување, високо чувствителниот аларм може лесно да се прилагоди за да ги задоволи вашите различни работни потреби, исто така многу удобен. Паметно Работење : Добра сигурност и силна способност против пречки, користете високи прецизни електронски компоненти и имате висока стабилност, за во голема мера да ја подобрите вашата работна ефикасност. Повисоко : Може да ја следи состојбата на електростатскиот ремен за зглоб на операторот и заземјувањето во реално време и автоматски аларм кога ќе се појави абнормалност. Сигурна Работа : Усвојување на микрокомпјутерски чипови, перформансите на колото се стабилни, а стандардното напојување за сертификација е конфигурирано за да се обезбеди . Подобар Дизајн : будала доказ дизајн. Кога електростатската нараквица не успее, прекинувачот за напојување мора рачно да се исклучи, што гарантира високо за работа. Поширок Опсег : Доаѓа со широк опсег на прилагодување, високо чувствителниот аларм може лесно да се прилагоди за да ги задоволи вашите различни работни потреби, исто така многу удобен.