Агокуд анти-кражба видео-монтажа на врата, прилагодлива монтажа на агол на вратата, заграда за монтирање без дупчење, компатибилен со видео-врата 1/2/3/3plus/4/, лесен за ?
  • Неодамнешно

Агокуд анти-кражба видео-монтажа на врата, прилагодлива монтажа на агол на вратата, заграда за монтирање без дупчење, компатибилен

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Mount No-Drill Video Voorbell Mount Mount】 Специјално дизајнирано за видео-врата, компатибилен со R1/2/3/3plus/4/(издание од 2020 година), не треба да се дупчи врата или wallидот, можете да ја инсталирате лесната монтажа на вратата Се прицврстува безбедно во секунди и лесно инсталира и деинсталира, така што ќе можете да го земете со вас или лесно да ги преместувате локациите. 【Висок квалитет на материјал】 Нашето видео за видео врата е изработено од висококвалитетен не'рѓосувачки челик, со прекрасен изглед и апсолутна анти-кражба на суперсила, дното на монтирањето на вратата на вратата користи специјално обликувани анти-кражба на завртки, само специјално шрафцигер може да ги извади , Повеќе не се грижите за лошите момци кои ви го крадат вратата. 【Прилагодлив агол】 Држачот на видео -вратата може рачно да се прилагоди хоризонтално за 45 ° лево и десно, можете да го изберете вашиот идеален агол за да му дадете на вашиот видео -врата поширок вид на влезната врата, може подобро да ги набудува посетителите и работите пред вратата. 【Компатибилна врата】 Видео -вратата на вратата е погодна за повеќето видови на врата. Дебелината на вратата мора да биде помеѓу 0,79 инчи и 2,55 инчи. Можете да ја мерите дебелината на вашата врата пред нарачката. Може да се користи за врати што се отвораат лево или десно (врати што мора да се вртат навнатре!).