3 Адаптер За Приклучок За Светло, Адаптер За Излез На Сијалица Е26, Приклучок За Поларизирана Светлина За Приклучок За Приклучок, Бела Сијалица до 2/3 Конвертор На Спл?
  • Неодамнешно

3 Адаптер За Приклучок За Светло, Адаптер За Излез На Сијалица Е26, Приклучок За Поларизирана Светлина За Приклучок За Приклучок, Бела

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

3 Дизајн На Светлосен Приклучок За Приклучок За Приклучок : адаптерот за приклучок за светло е дизајн на штекер со 3 жици, приклучокот за 3 краци може да се примени и во 3 приклучок и во 2 приклучок, поширок опсег на апликации Дополнителни 2 Приклучоци За Приклучоци : адаптерот за приклучок за светло го дели вашиот стандарден штекер на 2 поларизиран штекер и 1 приклучок за сијалица за ваша погодност, добар за гаража, работилница, подрум, трем, двор, Божиќни Светла За Ноќта на Вештерките, безбедносни камери. Електрични Рејтинзи : е26/е27 приклучок адаптер напон опсег : 0-125ВАК, моќност : 1250В; овој адаптер за сијалица не е погоден за употреба на влажни локации. Стабилен Материјал : адаптерите на приклучокот за сијалица се изработени од ПБТ материјал отпорен на пламен, отпорен на топлина и долготраен, овој приклучок за приклучок за светло прикачен со американски стандард. Лесен За Инсталирање : само треба да го исклучите прицврстувачот, да ја извадите постоечката сијалица и да го навртувате адаптерот за приклучок за светло во штекерот за светло. Зошто да го изберете нашиот конвертор на приклучок за адаптер за сијалица -3 Адаптер за Прицврстување за поширок опсег на апликации.

Voltage range:
0-125VAC Wattage