LED дисплеј AC волтметар Амметарски напон на напон на тестер мерач на мерачи на мерач на мерач на мерач на мерач на мерач на мерач на напон Плоштад 3-цифрен дисплеј Хер?
  • Неодамнешно

LED дисплеј AC волтметар Амметарски напон на напон на тестер мерач на мерачи на мерач на мерач на мерач на мерач на мерач на мерач

DEN 130.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【LED дисплеј】 Тековниот тестер на напон има голем квадрат LED 3-цифрен дисплеј обезбедува јасно читање 【Погодно е да се користи】 Аметарот на панелот за приказ едноставно се става кабел за оптоварување преку тековниот трансформатор. 【Еднофазен AC】 LED мерачот на LED може да се користи за еднофазен AC, кој се движи од 60 V до 500 V. 【Карактеристики】 Напонот, струјата и мерачот на фреквенција се мали по големина и лесен за носење, со пет бои за ваш избор. 【Практичен】 Овој мултифункционален метар може да ги мери напоните, струјата и фреквенцијата, многу практични во работата и животот. 【LED дисплеј】 Тековниот тестер на напон има голем квадрат LED 3-цифрен дисплеј обезбедува јасно читање. 【Погодно е да се користи】 Аметарот на панелот за приказ едноставно се става кабел за оптоварување преку тековниот трансформатор. 【Еднофазен AC】 LED мерачот на LED може да се користи за еднофазен AC, кој се движи од 60 V до 500 V.

Model :