Дигитален волт -метар за електрична ограда, пасиште електронски тестер за ограда LCD екран Дигитален тестер за напон на ограда од ограда 15KV со задно осветлување
  • Неодамнешно

Дигитален волт -метар за електрична ограда, пасиште електронски тестер за ограда LCD екран Дигитален тестер за напон на ограда

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ергономски човечки дизајн : Тест -инструментот доаѓа со случај за лесно складирање и преносливост, и тој е компактен и може да се извади за употреба во секое време Ниво на напон на тестот : Според нивото на напон од 200? 15000 V, прикажано на фармата ограда преку ЛЦД -екранот, користете батерија 6 F22 9 V или еквивалентна батерија. Работа со поголемиот дел од енергизаторите на електричната ограда, контролорите, полначите или мечувалките. LCD екран на екранот : Овој електронски тестер има ЛЦД -екран за брз, јасен и интуитивен приказ на податоци за мерен напон. Чувајте еден при рака за редовно одржување на оградата. Тој е дизајниран за ниска импеданса и стандардни контролори на ограда. Ноќна употреба : Овој електронски тестер за ограда може да се користи не само во текот на денот, туку и во текот на ноќта, и сè уште може да прикаже јасни податоци за тестот ноќе. Тестер за напон на електрична ограда за фармерска градинарска соларна ограда дефект, оградување на коњи и добиток. Премиум квалитет : Овој електронски тестер за напон на оградата е изработен од врвен ABS материјал, кој е издржлив и отпорен на ладно време. Корисно е за пронаоѓање на грешки на оградата. Ергономски човечки дизајн : Тест -инструментот доаѓа со случај за лесно складирање и преносливост, и тој е компактен и може да се извади за употреба во секое време. Ниво на напон на тестот : Според нивото на напон од 200? 15000 V, прикажано на фармата ограда преку ЛЦД -екранот, користете батерија 6 F22 9 V или еквивалентна батерија. Работа со поголемиот дел од енергизаторите на електричната ограда, контролорите, полначите или мечувалките. LCD екран на екранот : Овој електронски тестер има ЛЦД -екран за брз, јасен и интуитивен приказ на податоци за мерен напон. Чувајте еден при рака за редовно одржување на оградата. Тој е дизајниран за ниска импеданса и стандардни контролори на ограда. Ноќна употреба : Овој електронски тестер за ограда може да се користи не само во текот на денот, туку и во текот на ноќта, и сè уште може да прикаже јасни податоци за тестот ноќе. Тестер за напон на електрична ограда за фармерска градинарска соларна ограда дефект, оградување на коњи и добиток.

Item Type:
Electrical Fence Voltage Tester
Material:
ABS. Copper
Gross Weight:
206g / 7.3oz
Product Size:
Approx.15 x 7 x 3.5cm / 5.9 x 2.8 x 1.4in
Voltage Test Range:
200-15000V
Type:
Detection Series
Purpose:
Test electronic fence voltage
Battery (delivered without battery) :
Use 6F22 9V battery x 1
Wide Application:
Measure voltage of any metal wire, multiple wires, ropes and multiple tapes. Test fence lines, actuators, ground systems, hook wires and fence components. Used on farms, home gardens, sheep, pets, horses and livestock pens.
Package List:
1 x Voltage Tester(Battery Not Included):
1 x English Instruction Manual:
1 x Case:
Note:
The battery needs to be removed after the screw on the back of the knob can be replaced and installed (delivered without battery):