4 Пакет Црн Е26/Е27 3 Приклучок За Светлосен Приклучок За Приклучок, Сијалица Со Приклучок За Приклучок, Практичен Адаптер За Приклучок За Сијалица, Поларизиран Штеке?
  • Неодамнешно

4 Пакет Црн Е26/Е27 3 Приклучок За Светлосен Приклучок За Приклучок, Сијалица Со Приклучок За Приклучок, Практичен Адаптер За Приклучок За

DEN 159.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

3 ПРИКЛУЧОК ЗА СИЈАЛИЦА - овој адаптер за приклучок за сијалица е дизајниран за приклучоци со 3 приклучоци и може да се користи и со 3 пина и со 2 пина Тоа е попрактично и поудобно од 2-Те Шипки само на пазарот. PBT МАТЕРИЈАЛ со ВРВЕН КВАЛИТЕТ - ОГНООТПОРЕН PBT материјал, Отпорност на Топлина и издржлив, отпорност на висока температура од 165°C. Опсег на напон : 0-125 VAC, Моќност : 1000 W, во согласност со Американските спецификации, подолг живот, побезбеден. ЛЕСЕН за УПОТРЕБА-само Треба исклучете го светилката, извадете ја постојната сијалица и безбедно зашрафете го адаптерот. Топли Совети : Овој приклучок не е погоден за поврзување на апарати со голема моќност, проверете дали апаратот ја надминува максималната моќност пред употреба. Не е погоден за употреба и на влажни места. ШИРОКО ПРИМЕНА - може да се користи за полнење на мобилен телефон, компјутер, работна ламба или други светилки. Погоден е за гаражи, подруми, тремови, работилници, а исто така е совршен за домашна употреба,алатки за стилизирање или Новогодишни светла и светла за свадбена атмосфера за празнични забави.