Прекинувач за светло на Wemo со навој - паметен прекинувач за Apple HomeKit - Компатибилен прекинувач со 3 пат - паметни производи за дома, паметни домашни уреди - Прекинувач ?
  • Неодамнешно

Прекинувач за светло на Wemo со навој - паметен прекинувач за Apple HomeKit - Компатибилен прекинувач со 3 пат - паметни производи

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесна контрола на осветлувањето : Поддршка на единечен пол, и 3 начини на конфигурации на светлина, прекинувачот за светло на Wemo со конец ви овозможува лесно да ги контролирате светлата со помош на Apple Home Kit, апликацијата Apple Home на i Phone & i Pad, или со употреба на Siri Изградена со Thread : Технологијата на конец им овозможува на паметните производи за дома да се поврзат побрзо и посигурно од кога било. Преклопниот прекинувач за светло Wemo со нишка, исто така, поддржува Bluetooth ако вашиот уред не поддржува нишка. Широка компатибилност : Наменето за употреба со единечни прекинувачи и 3-насочни прекинувачи, можете да донесете контрола на паметната светлина во која било просторија. Компатибилен со неутрални жици што се користат во повеќето домови, нашиот прекинувач за паметни светло обезбедува безбедно, модерно решение за осветлување. Едноставно поставување : Со Apple Home Kit и NFC поставувањето на паметниот излез е лесно. Само допрете го вашиот отклучен i Phone на Smart Switch и следете ги упатствата за да започнете да ги контролирате вашите уреди за паметни дома во делови. Apple Home Kit Овозможено : Дизајниран да работи со сите уреди што се компатибилни со Apple Home Kit, вклучувајќи го и Wemo Smart Video Videobell за да вклучите светла кога ќе се открие движење. Лесна контрола на осветлувањето : Поддршка на единечен пол, и 3 начини на конфигурации на светлина, прекинувачот за светло на Wemo со конец ви овозможува лесно да ги контролирате светлата со помош на Apple Home Kit, апликацијата Apple Home на i Phone & i Pad, или со употреба на Siri. Изградена со Thread : Технологијата на конец им овозможува на паметните производи за дома да се поврзат побрзо и посигурно од кога било. Преклопниот прекинувач за светло Wemo со нишка, исто така, поддржува Bluetooth ако вашиот уред не поддржува нишка. Широка компатибилност : Наменето за употреба со единечни прекинувачи и 3-насочни прекинувачи, можете да донесете контрола на паметната светлина во која било просторија. Компатибилен со неутрални жици што се користат во повеќето домови, нашиот прекинувач за паметни светло обезбедува безбедно, модерно решение за осветлување. Едноставно поставување : Со Apple Home Kit и NFC поставувањето на паметниот излез е лесно. Само допрете го вашиот отклучен i Phone на Smart Switch и следете ги упатствата за да започнете да ги контролирате вашите уреди за паметни дома во делови.