Разводна Кутија ВОДООТПОРЕН АПС Електричен Проект Кутија Кутија Кутија Инструмент Случај Внатрешна И Надворешна Електрична Кутија 100х68х50мм 158х90х65мм 200х120х75мм 85х58?
  • Неодамнешно

Разводна Кутија ВОДООТПОРЕН АПС Електричен Проект Кутија Кутија Кутија Инструмент Случај Внатрешна И Надворешна Електрична Кутија

DEN 80.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработени од висококвалитетни материјали за ретардирање на пламен ОД пвц, ние сме биле на строгите стандарди за квалитет на производот, за да се осигураме дека нема производство на неисправни производи и се стремиме кон извонредност Со добри перформанси, тоа не е само добар водоотпорен производи, ontiultraviolet и анти-стареење, но, исто така, има силна пламен ретардонт и отпорност на корозија, зголемување на производот услуга живот. Нашите производи имаат многу строги барања за хардверски додатоци изработени од висококвалитетни метални завртки, не само убави и отпорни на прашина и водоотпорни, обидете се да бидете совршени детали. Употреба за внатрешна и надворешна, применлива за сите видови контролни кутии, кабинет, кутија за дистрибутивни инструменти, школка за електронски производи итн. Површина монтирани, подземни електрични комплет прекинувач разводна кутија. панелот за инсталација на производот може да се расклопи, може постојано да се инсталира, новиот дизајн не само убав и дарежлив, туку и поцврст и издржлив. Изработени од висококвалитетни материјали за ретардирање на пламен ОД пвц, ние сме биле на строгите стандарди за квалитет на производот, за да се осигураме дека нема производство на неисправни производи и се стремиме кон извонредност. Со добри перформанси, тоа не е само добар водоотпорен производи, ontiultraviolet и анти-стареење, но, исто така, има силна пламен ретардонт и отпорност на корозија, зголемување на производот услуга живот. Нашите производи имаат многу строги барања за хардверски додатоци изработени од висококвалитетни метални завртки, не само убави и отпорни на прашина и водоотпорни, обидете се да бидете совршени детали. Употреба за внатрешна и надворешна, применлива за сите видови контролни кутии, кабинет, кутија за дистрибутивни инструменти, школка за електронски производи итн.