Bluetooth App Дигитален мултиметар-BTMeter BT-90EPD Автоматски опсег со повеќе-тестер 4000 брои најавувања на мобилниот телефон за температура на отпорност на струја на напон на ?
  • Неодамнешно

Bluetooth App Дигитален мултиметар-BTMeter BT-90EPD Автоматски опсег со повеќе-тестер 4000 брои најавувања на мобилниот телефон

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Паметен мерач поврзан со Bluetooth】 Овој интелигентен волтметар може да се поврзе со вашите телефони на i Phone/Android ви овозможува далечински да ги следите, да ги најавувате податоците на вашиот телефон и да извезувате во Excel или TXT -датотеки Прикажете го целото мерење на истиот интерфејс, вклучувајќи : максимум/мин/струја/просек, графикони на екранот, часовник во реално време, поставување на стапка на земање мостри, податоци за извоз во Excel/TXT. ✅ (За i Phone, треба да работите со i Tunes софтвер за да го извезувате зачуваниот документ. 【Товари на карактеристики Електричен тестер】 Може да ги мери AC/DC волт, AC/DC засилувачи, ом, капацитивност (Nano farad ~ микрофарад), температура во ℃, фреквенција, циклус на должност, тест за диоди, тестер за континуитет на зуи, Hold, Auto Auto Auto Auto Auto Зад -осветлување, тестирање на батерија од 1,5 ~ 12 V, мерење на релативна вредност. 【Автоматско-светлосен дисплеј】 Изграден со светлосен сензор за да ја почувствувате осветленоста на околината, да го вклучите /исклучите екранот со позадинско осветлување автоматски, повеќе не продолжувајте да притискате копче назад натаму за време на мерењето. Вклучен случај за складирање на мерачот на ампер, ви овозможува да ги ставите сите додатоци уредни и заедно. 【Приложено на сондата за засилувач на затегнување】 Поудовно е да се закачи Ammeter BT-90 EPD напон на BT-605 A AC/DC засилувач за засилувач за засилувач за засилувач. Овозможувајќи да ги видите и да снимате напони и струи на електрични кола, не мора да трчате напред и назад. 【Паметен мерач поврзан со Bluetooth】 Овој интелигентен волтметар може да се поврзе со вашите телефони на i Phone/Android ви овозможува далечински да ги следите, да ги најавувате податоците на вашиот телефон и да извезувате во Excel или TXT -датотеки. Прикажете го целото мерење на истиот интерфејс, вклучувајќи : максимум/мин/струја/просек, графикони на екранот, часовник во реално време, поставување на стапка на земање мостри, податоци за извоз во Excel/TXT. ✅ (За i Phone, треба да работите со i Tunes софтвер за да го извезувате зачуваниот документ. 【Товари на карактеристики Електричен тестер】 Може да ги мери AC/DC волт, AC/DC засилувачи, ом, капацитивност (Nano farad ~ микрофарад), температура во ℃, фреквенција, циклус на должност, тест за диоди, тестер за континуитет на зуи, Hold, Auto Auto Auto Auto Auto Зад -осветлување, тестирање на батерија од 1,5 ~ 12 V, мерење на релативна вредност. 【Автоматско-светлосен дисплеј】 Изграден со светлосен сензор за да ја почувствувате осветленоста на околината, да го вклучите /исклучите екранот со позадинско осветлување автоматски, повеќе не продолжувајте да притискате копче назад натаму за време на мерењето. Вклучен случај за складирање на мерачот на ампер, ви овозможува да ги ставите сите додатоци уредни и заедно. 【Приложено на сондата за засилувач на затегнување】 Поудовно е да се закачи Ammeter BT-90 EPD напон на BT-605 A AC/DC засилувач за засилувач за засилувач за засилувач.