Ensenior 6 Пакет 5/6 ИНЧЕН LED Светла Може Да Се Реконструира Вдлабнати Осветлување, 5000k Дневна Светлина, 12W=110W, 1100LM-FCC, Метал Мазна Трим, ETL И Енергија Ѕвезда, Затемнети Светл?
  • Неодамнешно

Ensenior 6 Пакет 5/6 ИНЧЕН LED Светла Може Да Се Реконструира Вдлабнати Осветлување, 5000k Дневна Светлина, 12W=110W, 1100LM-FCC,

DEN 559.68

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Се вклопува САМО круг Дијаметарот на конзервата треба да биде во рамките на 5 инчи до 6,5 инчи. Длабочината на конзервата треба да биде 5 инчи или погоре. Потребна е ц-стегач или дупка за монтирање, а локацијата На Ц-стегач/дупка за монтирање треба да биде 1,35 инчи до 1,9 инчи од работ на отворање на конзервата. [Сертификација и Поддршка] 5 годишна гаранција и брз одговор на услугата за клиенти во рок од 12 часа ви нудат сигурна резервна копија. Нашите led светла од 5/6 инчи се СЕРТИФИЦИРАНИ ETL & FCC и Energy starвезда и имаат UL-наведени жици, што ви дава портфолио со високи перформанси и безбедност. [Светли и Затемнети] 5% -100% мазен опсег на затемнување ви нудат поголем избор на осветленост, а 90+ CRI ви носат вистински одраз на бојата на околината, а вдлабнатата светлина од 6 инчи led има висока осветленост ОД 1100 LM. [Метални Облоги И Каросерија] Специјалниот дизајн помага да се исфрли топлината, да се продолжи животниот век и да се спречи отсјајот. Нашите 6 инчни led трим светло имаат матални трим и тело, и тие се изградени силни и на тој начин се потрајни.