SCDBGY Ygqbgy Лежечки Канцелариски Стол За Биро Прилагодлив Висок Грб Computerономски Компјутерски Мрежести Лежалки За Домашна Канцеларија Столици Со Потпирач За Нозе И Лу?
  • Неодамнешно

SCDBGY Ygqbgy Лежечки Канцелариски Стол За Биро Прилагодлив Висок Грб Computerономски Компјутерски Мрежести Лежалки За Домашна Канцеларија

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нашите столови имаат мека, стп кожа со висока густина и ergономски дизајн кои обезбедуваат најсоодветен дизајн заснован на облини и форми на телото, и не се ограничени или уморни дури и кога седите долго време Игра стил ротирачки канцеларија стол, висок грб, повеќе лумбална поддршка. Перничињата за половината и потпирачот за глава може да се прилагодат или отстранат за да одговараат на индивидуалните потреби. Овој стол може да биде целосно навален и заклучен. Ротација од 360 степени. Висината на седиштето е прилагодлива. Функција за заклучување на грбот-потпирачот за грб на столот може да се прилагоди под агол од 90 до 160 степени. Можете да го прилагодите аголот што сакате да седите или лажете, погоден за спиење после дремка или спиење. Издржлив и безбеден за употреба-челичното тркало со пет краци се комбинира со основа со пет ѕвезди со дијаметар од 70 см за да помогне во стабилноста и робусноста. Име На Производот : Канцелариски Стол.