Соодветна Божиќна Облека За Кучиња, Зимски Фустан За Кучиња, Облека За Кучиња За Девојчиња Од Мали Кучиња, Кариран Костим За Миленичиња, Облека За Мачки, Црвена, Мал?
  • Неодамнешно

Соодветна Божиќна Облека За Кучиња, Зимски Фустан За Кучиња, Облека За Кучиња За Девојчиња Од Мали Кучиња, Кариран Костим За Миленичиња, Облека

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ЗА МАЛИ КУЧИЊА ИЛИ МАЧКИ Ве молиме приоритет ја следи големината на градите. Големина Мали, се вклопува 12 "назад, 14" градите. Се препорачува За Померанец, Малтезе, Бихон, Ших Цу, Мин Пин. Жакард изработен во 77% памук, 20% терилен и 3% спандекс. Путер-мек и удобен фустан за носење во топло и ладно време. Дизајниран со празнични карирани дезени со лента за лак на грбот, стоечка јака за шик изглед, идеален фустан во стилот на принцеза за празничен изглед. За празникот на вашата девојка, совршен за празници Како Божиќ и Нова година. Исто така одлично парче за секојдневно носење, дневни прошетки и фотосесии. Професионален дизајниран со удобност и практичност. Лесно вклучување/исклучување, лесни паузи за нокшир, флексибилни движења. Секој стил е тестиран на абење на нашите модели на миленичиња за да се обезбеди најдобро вклопување.