Куче Стајлц Сервис Куче Бандана Со Рефлектирачка Лента За Безбедност на домашни миленици Ноќе. Има Вградено Соодветна Јака За Да Ја Одржува Банданата Безбедна | Ме?
  • Неодамнешно

Куче Стајлц Сервис Куче Бандана Со Рефлектирачка Лента За Безбедност на домашни миленици Ноќе. Има Вградено Соодветна Јака За Да Ја Одржува Банданата

DEN 207.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

"СЛУЖБЕНО КУЧЕ" е извезено на мека памучна бандана, така што не може да се избрише Јаката е целосно прилагодлива за да го одржува вашето куче удобно. Г прстен обезбеден на јака за прицврстување на поводник. Рефлектирачка лента на бандана го одржува вашето домашно милениче безбедно ноќе. Достапно во четири бои и 4 големини (XS - Големи). КУЧЕНЦЕТО СТАЈЛЦ СЕРВИС КУЧЕ БАНДАНА е извезено со "СЛУЖБЕНО КУЧЕ". Рефлектирачката лента е за безбедност на домашни миленици ноќе. Овој дизајн брзо се осврнува и решава вообичаени проблеми со службено куче. Јавноста нека знае дека вашето куче работи. Вграден во соодветна јака за да ја одржува банданата безбедна. Доаѓа Со Метален прстен за прицврстување на поводник. Овој ремен за кучиња без влечење е дизајниран од Кученцето Стајлц имајќи ја предвид вашата погодност и безбедноста на вашето куче. Направете ги вашите јавни излегувања или тренинзи за кучиња многу попријатни за секого. Нашата услуга за мобилност за кучиња им овозможува на странците веднаш да знаат дека вашето куче работи и ќе ги спречи да се приближат до вашето службено куче животно. Работниот елек за кучиња Кучешки Стилц има рефлектирачки ремени, цевки и отстранливи закрпи за куки и јамки кои обезбедуваат одлична ноќна видливост за да го одржите вашиот безбеден. Рачката на врвот му дава дополнителна контрола на управувачот во сите ситуации.