Рико Индустрии Бостонскиот Колеџ Орли НЦАА Официјално Лиценциран Јаже. Двострано Печатење, Одлично за Секој Вентилатор &засилувач; Студент. Отстранлива Тока. Безб?
  • Неодамнешно

Рико Индустрии Бостонскиот Колеџ Орли НЦАА Официјално Лиценциран Јаже. Двострано Печатење, Одлично за Секој Вентилатор &засилувач;

DEN 191.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Затворање на бравата СТИЛСКИ ДИЗАЈН : Овој јаже е моден напред и никогаш нема да излезе од мода. Отстранлив клип за лесен пристап до вашиот материјал за носење. Лесно се закачува и одвојува со копче за притискање на јаже и лесен клип. ГОЛЕМИНА И ИЗРАБОТЕНА ОД-18 "Х 1" Изработена од најлон, премиум мека, свиленкаста ткаенина се чувствува одлично на вашиот врат. со многу простор за поштеда. ФУНКЦИОНАЛНО : Брзо Ослободување На Бравата за лесно одвојување. Ослободува со една рака кога ја отстранувате значката или клучевите. Отцепениот затворач ве одржува безбедни и се препорачува во повеќето ситуации. Исто така е лесен, дише и лесен околу вратот. МАТЕРИЈАЛ : ги дизајниравме нашите врвки да бидат цврсти, квалитетни и корисни. Нашите врвки се направени со издржливи материјали, така што може да се чувствуваат безбедно што вашите работи се безбедни.