ЏИТАП Гимнастика Подароци Гимнастика Врвка Торба Јадете Спиење Гимнастика Натпревар Торба Гимнастичари Подароци За Девојка Гимнастика Патување Торба Спорт Паке?
  • Неодамнешно

ЏИТАП Гимнастика Подароци Гимнастика Врвка Торба Јадете Спиење Гимнастика Натпревар Торба Гимнастичари Подароци За Девојка Гимнастика

DEN 254.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Торба со Понуда : ЈАДЕТЕ ГИМНАСТИКА ЗА СПИЕЊЕ ПОВТОРЕТЕТорба за Гимнастика,Торба За Жици За Гимнастичарки,Подароци За Гимнастичарки За Девојчиња,Гимнастички Спортски Подароци за Жени Спортисти Гимнастичарка. Идеален за Гимнастички Часови или За Училиште како ЈП, Теретана или Спортска Торба. Материјал : Изработен Од Мек Полиестерски Материјал,Извонредна Изработка,Силна Врвка За Влечење, Водоотпорна Обвивка со Одличен Цитат и Зачудувачки Принт на Површината. Мерење : 13,3 инчи Ширина х 15,7 Инчи Висина.Затворање На Врвка.Ранецот со врвки може да се преклопи за да заштеди простор и лесен за носење. Голем Капацитет и ПОВЕЌЕНАМЕНСКА : Може Да се Користи како Торба За Вежбање, Торба За Чевли, Торба За Пливање, Ранец, торба За Танцување, Торба За Патување/Дуфли, Торба За Плажа, Ден Bag.To чувајте некои дневни предмети како облека, чевли, капи, топки, книги, закуски итн.Погоден за Пливање, Пешачење, Патувања, Кампување, Одмор, Патување, Јога, Трчање, Шопинг, Спортски Спортови во Теретана или Училишен ЧАС по ЈП. Совршен Подарок : оваа торба за Врвки не е погодна само за ваша сопствена употреба, туку и за подароци.Погоден за различни сцени или фестивали, на вашето семејство, пријатели, медицинска сестра,наставници,колеги итн.Одличен избор за празнични подароци, како што се роденден, Денот на Благодарноста, Божиќ, Нова Година, Денот на Вљубените итн.