Gbpoy Компјутер Биро Стол Канцеларија Стол Компјутер Биро Стол Задача Стол, Висока Канцеларија Стол За Стоење Биро, Chономски Решетката стол Со Потпирач За Раце Канце?
  • Неодамнешно

Gbpoy Компјутер Биро Стол Канцеларија Стол Компјутер Биро Стол Задача Стол, Висока Канцеларија Стол За Стоење Биро, Chономски

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

АПЛИКАЦИЈА СО ПОВЕЌЕ СЦЕНИ : Канцеларија, студија, ресторан, работа, спална соба, одмор, седнете и уживајте во релаксирачки час OFFICEОНОМСКИ КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ ЗА БИРО-мрежен потпирач за грб со Висока густина изграден за да одговара на кривата на човечкиот ' рбет, силно поддржувачки. Засилена рамка на цевката за лак, повеќе потпори, повеќе влошки за да се спротивстави на абразија, надградени двослојни потпирачи за раце, вклопување и вградена фиксација, ослободете се од кревките проблеми.Висока густина, силна воздушна пропустливост, добра еластичност, здрава и еколошка. ПРОФЕСИОНАЛЕН И ЕЛЕГАНТЕН КАНЦЕЛАРИСКИ СТОЛ - прилагодлива висина и вградена лумбална потпора, обложено дебело седиште за перница, вртење на течност 360°, механизам за лулка со копче за затегнување на навалување, цилиндар за подигнување на цврст гас, цврста најлонска основа и флексибилни тркалца, сите функции прават удобен канцелариски стол. УДОБНО СТОЛЧЕ ЗА КАНЦЕЛАРИСКО БИРО-унифицираниот кожен грб е концизен како целина, исполнет со сунѓер за враќање, седечка удобност, густа перница за сунѓер за враќање, сунѓер за враќање со висока густина, високо еластична и дише, густата перница го намалува притисокот на колкот.