Само Еден Куп На Хокус Покус 12оз Ноќта На Вештерките Вино Гимнастик - Нерѓосувачки Челик Изолирани Гимнастик Со Капак-Ноќта На Вештерките Чаша За Топла &засилувач; ?
  • Неодамнешно

Само Еден Куп На Хокус Покус 12оз Ноќта На Вештерките Вино Гимнастик - Нерѓосувачки Челик Изолирани Гимнастик Со Капак-Ноќта На Вештерките

DEN 239.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

МУЛТИ-НАМЕНСКИ ВИНСКИ ГИМНАСТИЧАР ИНСПИРИРАН ОД ВИКАН : мамстир хокус Покус винските гимнастичари се уникатни чаши за вино кои можат да послужат како почеток на разговор на забави и собири Нашиот гимнастичар изолиран од нерѓосувачки челик може да собере кој било пијалок што сакате да го пиете додека се забавувате. Тоа може да биде подарок за ноќта на Вештерките или награди за забави за костими за возрасни. ИЗОЛАЦИЈА СО ДВОЕН ЅИД : нашето изолирано стакло за вино од нерѓосувачки челик има уникатна вакуумска изолација со двојни ѕидови. Дизајниран да ги одржува пијалоците топли до четири (4) часа и ладни до десет (10) часа, има изолација со двоен ѕид и вакуумска заптивка што ја одржува температурата на течностите. Се одликува со внатрешен ѕид што ја држи течноста и надворешен ѕид без пот што ги одржува вашите раце суви додека ја држите машината и спречува прстени за вода на масите. ИЗДРЖЛИВА ЧАША ЗА ТАМБЛЕР : за да спречиме кршење и вдлабнување, нашата термална чаша е изработена од нерѓосувачки челик 18/8. Исто така, има нелизгачко дно што ќе спречи повремено случајно истурање. Неговиот солиден, компактен дизајн го прави елегантно нов вински чаши за возрасни или кул подароци за жени. ЗА СЕКОЈ ПИЈАЛОК ШТО ВИ се ДОПАЃА, ВО СЕКОЕ ВРЕМЕ И НАСЕКАДЕ : да можете да држите каков било пијалок по ваш избор, можете да ја користите нашата изолирана винска гимнастичарка за утринските шолји кафе.