Близу Божиќна Облека За Миленичиња Одговара На Божиќни Празници Вратоврски За Миленичиња Мачки И Кучиња Елени Со Точки Снегулка Снешко Шема Куче Врзете Јаже За Го?
  • Неодамнешно

Близу Божиќна Облека За Миленичиња Одговара На Божиќни Празници Вратоврски За Миленичиња Мачки И Кучиња Елени Со Точки Снегулка Снешко

DEN 683.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Еластична Удобно За Носење Оваа Супер Симпатична Машна За Кучиња Нема Да Го Иритира Или Изнервира Вашето Домашно Милениче. Вашето Куче Може Да Игра, Верверички Или Да Дремне Без Оваа Вратоврска За Кучиња Да Предизвика Непријатност Или Врева. Нашата Машна Со Јака За Кучиња Останува Вклучена И Изгледа Одлично Цел Ден!. Облечете Го Вашето Куче Со Софистицираност И Стил Носејќи Го Вашето Домашно Милениче На Роденденска Забава Или Специјален Настан? Нашата Машна За Кучиња Му Дава Елегантен Изглед На Вашето Преслатко Кученце. Изберете Машна Со Совршена Боја И Дезен За Посебен Ден Што Ќе Го Заборавите. Ткаенина Со Врвен Квалитет И Светли Бои Нашите Машнички За Кучиња Се Направени Со Крпа, Свиленкаста Мека, Издржлива Ткаенина. Овие Машнички За Машнички За Кучиња За Момчиња Се Изработени Со Двојно Шиење За Дополнителна Издржливост И Квалитет. Лесно Лизгање Преку Двојни Еластични Ленти Овие Машнички За Кучиња Се Направени За Да Одговараат На Повеќето Јаки За Кучиња. Јаките Се Погодни За Обемот На Вратот На Миленичето 20 До 27 См. Божиќна Облека За Миленичиња Одговара На Божиќни Празници Вратоврски За Миленичиња Мачки И Кучиња Елени Со Точки Снегулка Снешко Шема Јаже За Големи Кучиња Божиќна Облека За Миленичиња Костуми За Божиќни Празници Вратоврски За Миленичиња Мачки И Кучиња Полка Точка Елен Снегулка снешко шема материјал : Веб-Страница Големина : обем на вратот 20 до 27 см содржат : 1 € јака+1 € tie Color : како Сликата Покажува, (Поради Разликата Помеѓу Различните Монитори, Сликата Може Да Има Мала Разлика Во Бојата.