Хогокиди Соба За Девојчиња Комплети За Градење - 194 Парчиња Пријатели Куќа Од Соништата Спална Соба Дневна Соба Кујна 3 Во 1 Градежен Блок Тули Комплет Играчки Божиќ?
  • Неодамнешно

Хогокиди Соба За Девојчиња Комплети За Градење - 194 Парчиња Пријатели Куќа Од Соништата Спална Соба Дневна Соба Кујна 3 Во 1 Градежен

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

КУЌА ОД СОНИШТАТА : Децата над 6 години можат да ги следат упатствата за да изградат свој мал дом за фантазија и да имаат забавна забава за спиење со пријателите! Овој комплет за градење 3 во 1 доаѓа со 3 ѕидни панели од пена во прекрасни модели на бои што можат да се користат како под и ѕидови на дом за девојки Децата можат да ги мешаат и да одговараат на нивните омилени соби, вклучувајќи ја дневната соба, кујната и пријатната спална соба!. ИСКЛУЧИТЕЛНИ ДЕТАЛИ : овој комплет за градежни блокови од соништата доаѓа со гардероба, маса и столови, маса за облекување, ноќна маса, чанти, слатки миленичиња и многу повеќе. Кујната има и шпорет за готвење, алатки за готвење и извонредни садови. Девојките можат убаво да се облекуваат, да си играат со мачиња, да гледаат филмови или да седат во пријатен агол покрај прозорецот. Тие исто така можат да се потопат во возбудливи игри со улоги со пријателите. СОЗДАДЕТЕ СПОМЕНИ : 194 парчиња можат да изградат три различни тематски простории. Градење заедно со вашите деца и уживајте во среќното време на поврзување. Опремени со налепници и додатоци за уметнички табли, шарените налепници го прават вашиот модел поживописен. Упатствата се многу јасни и лесни за разбирање, нудејќи бескрајни можности за младите градители. Прекрасни градежни блокови за девојки ги прават посреќни, раскажуваат семејни приказни и поминуваат среќно семејно време додека играат. ВЕЖБА МОЗОК : овие пријатели градежни играчки ги интегрираат четирите во еден концепт НА СТЕБЛОТО (Наука, Технологија, Инженерство и Математика). Ќе вежба вештина за решавање проблеми на децата, практична вештина, вештина за координација рака-око и ќе развие креативност на децата и вештина за структурно размислување. Исто така, инспириран од детските страсти и интереси, готовиот производ може подобро да претстави серија нови ликови и интересни локации.