Слатиом гуми на инфлатор преносен компресор за воздух за автомобилска гума 12V дигитална пумпа за допир на екранот на допир за гуми за мотоцикли
  • Неодамнешно

Слатиом гуми на инфлатор преносен компресор за воздух за автомобилска гума 12V дигитална пумпа за допир на екранот на допир

DEN 3591.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

За разлика од другите надувувачи на дигитални гуми, компресијата на гумите ви обезбедува поудобна употреба Нашите преносни надувувачи на гуми за автомобили вклучуваат топки, перничиња за воздух и други производи за надувување. Вградениот блиц ви овозможува лесен пристап и удобна употреба ноќе. Ние сме специјално дизајнирани да се осигураме дека имате пристап до секое од вашите возила за гуми. Кога ќе се постигне претходно поставениот притисок на гумите, пумпата за воздух на автомобилот автоматски ќе се исклучи. За разлика од другите надувувачи на дигитални гуми, компресијата на гумите ви обезбедува поудобна употреба. Нашите преносни надувувачи на гуми за автомобили вклучуваат топки, перничиња за воздух и други производи за надувување. Вградениот блиц ви овозможува лесен пристап и удобна употреба ноќе. Ние сме специјално дизајнирани да се осигураме дека имате пристап до секое од вашите возила за гуми. Кога ќе се постигне претходно поставениот притисок на гумите, пумпата за воздух на автомобилот автоматски ќе се исклучи. Опишете : За разлика од другите надувувачи на дигитални гуми, компресијата на гумите ви обезбедува поудобна употреба. Нашите преносни надувувачи на гуми за автомобили вклучуваат топки, перничиња за воздух и други надуени производи. Вградениот блиц ви овозможува лесен пристап и удобна употреба во текот на ноќта. специјално дизајниран за да се осигура дека имате пристап до секое од вашите возила за гуми.

Size:
cable length is about 2.8M, about 225x85x170mm
Material:
ABS
Color:
black + blue
Package Contents:
1 x pump:
3 x inflatable mouth:
1 x fuse:
Only the above package content, other products are not included.:
Note:
Light shooting and different monitors may cause the color of the objects in the picture to be slightly different from the actual object. The allowable measurement error is +/- 1-3cm.
Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Please understand, thank you! :