4 парчиња садови за вентили за гуми за автомобили, матични капаци на вентил на американски знамиња, американски капаци на вентили со знамиња, метални капаци, универ?
  • Неодамнешно

4 парчиња садови за вентили за гуми за автомобили, матични капаци на вентил на американски знамиња, американски капаци на вентили

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Премиум материјал] : Покривот на американскиот вентил на знамето е изработено од високо-оценка лесна алуминиумска легура, која е водоотпорна, отпорна на корозија и отпорен на топлина за максимална јачина и издржливост [Тесна гумена заптивка] : Овие капачиња на вентилот за гуми обезбедуваат засилен заптивка, капакот на вентилот го штити вентилот од вода, нечистотија или песок што влегува во гумата; спречува протекување на вентилот и обезбедува безбедно возење. [Широка компатибилност]. Капчињата за гуми со големина 1,2*0,8 см/0,47*0,31инч, капачиња за гуми 4 пакувања за повеќе капаци на гуми за автомобили, SUV, велосипеди, камиони и мотоцикли. Пред да нарачате, ве молиме проверете дали вашите гуми имаат стандардни американски вентили или можеби нема да одговараат на вашиот автомобил. [Лесно за инсталирање] : Не се потребни алатки, само одвртете го оригиналниот пластичен капак и заврткајте го на капакот на гумата. [Специјален дизајн] : Нашиот американски дизајн на знаме е уникатен, недооценет и патриотски. Капакот на американскиот вентил на знамето е стилски по изглед. Погодно за сите бои на возила, носи уникатен и луксузен изглед на вашиот автомобил, совршен подарок за пријателите и семејството. 4*Американски вентил на знамето СТЕМ. 4*Американски вентил на знамето СТЕМ. Премиум материјал Американскиот капак на вентилот на знамето е изработен од лесна легура на лесен алуминиум, што е максимална јачина и издржливост.