CLISPEED надувувања Професионални високи велосипеди за автомобили со велосипед, преносни гуми, други придуени притисоци на гуми за и надувување и пумпа за патни возил?
  • Неодамнешно

CLISPEED надувувања Професионални високи велосипеди за автомобили со велосипед, преносни гуми, други придуени притисоци на гуми за и надувување

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Алуминиумска легура Пумпа за велосипеди гуми- Пумпа за монтирање на велосипед Дизајнот на изгледот на производот е едноставен и дарежлив. Пумпа за планински велосипед- Американска и француска универзална воздушна млазница, лесен за употреба. Пумпа- Дизајнот на изгледот на производот е едноставен и дарежлив. Преносна пумпа за велосипеди- Ние исто така ви нудиме рамка за да можете да ја монтирате и на вашиот велосипед. Професионална пумпа за гуми- Полесно е да се пумпа со продолжено црево. Пакетот вклучува 1 X Функции на инфлатор - Материјал : Деца за пумпа за циклус на легура на алуминиум - потребни се многу помалку удари за да ги добиете вашите гуми до истиот притисок. Само со лесно влечење и туркање на пумпата за велосипед на рачката на воздухот. -Тир притисок : 120psl (максимум) планинска велосипедска пумпа за подот -боја : инфлатор на велосипед со црно стапало -Ние исто така ви нудиме рамка за да можете да ја монтирате и на вашата преносна пумпа за гуми за велосипеди.