Yonput 2 парчиња гума за гуми со адаптер за клип, 8мм тешки месинг -месинг за заклучување на млазници за надувување на млазницата, алатка за алатка за додатоци за компре?
  • Неодамнешно

Yonput 2 парчиња гума за гуми со адаптер за клип, 8мм тешки месинг -месинг за заклучување на млазници за надувување на млазницата, алатка за

DEN 95.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Без истекување : Притиснете го клипот за заклучување на надувувањето на гумите, притиснете го воздухот Чак во стеблото додека не го стегнете вентилот и ослободете го стегачот за заклучување Не се потребни други алатки. Тој е многу практичен и удобен. The Tire Air Chuck ви дава одличен заптивка на вентилот за гуми. ? Премиум материјал : Воздухот Чак е изработен од цврст месинг со поголема јачина и издржливост, одлична отпорност на корозија и отпорност на абење до 250 psi. ? Универзална вклопување : 1/4inch Крај го прави совршен избор за поправки на црева, компатибилен со црево од 8мм, црево, надуени млазници за воздух, вклопуваат за низа адаптер за пумпа за гуми во гума, како велосипед, моторцикл, камион, полнење со автомобилски гуми итн.? Прецизен дизајн : Тоа е добро изработен дизајн со чиста мазна површина, може да поправи редовен брз конектор за да се надува. Големината на гумата на воздухот е 1,14in x 0,31in.