Nuopaiplus Tire Inflator Преносен компресор за воздух, 8000mAh преносен автомобил компресор 12V 150psi Електрична пумпа за надувување безжични гуми за моторциклички велосипедски ча?
  • Неодамнешно

Nuopaiplus Tire Inflator Преносен компресор за воздух, 8000mAh преносен автомобил компресор 12V 150psi Електрична пумпа за надувување

DEN 1.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

-Активно мерење на притисокот, чип на сензори со висока прецизност, нула грешка при мерење на притисокот, навремено разбирање на статусот на притисокот на гумите за да се обезбеди безбедност на патувањето -Силен 30-цилиндричен цилиндри, цилиндер на сите метални, трајно намалување на акустичниот бучава на моторот на магнет, фреквенцијата на структурата на намалување на бучавата дури 40d B, намалете го механичкиот шум. -Надградба на моќност, мултипликатор со дво-пумпа турбо, надградба на електрична енергија за 10 секунди за да се надува со голема брзина и нема чекање за инфлација. -Симплетно работење, целосна автоматска станица, нема потреба да се гледа, претходно поставениот притисок на гумите, кликнете за да започнете, целосна автоматска станица. -Дисипацијата на топлина е надградена, тројното ладење трае, инфлацијата не е топла, а брзината на дисипација на топлина на двостраните дупки за дисипација на топлина + спиралниот вентилатор се зголемува за 99%. Име на детални информации Производ Име на Производот : Мултифункционален интелигентен дигитален воздух пумпа за воздух : 8000 mahcylinder Блок : 30 Cylindersair Брзина на снабдување (автомобил 0 2.