Систем за набудување на притисок на гумите Cawell+Klyde, 5 режими на аларм, со 4 надворешни сензори TPMS, сензор за притисок на гумите, во реално време ги прикажува притисоко?
  • Неодамнешно

Систем за набудување на притисок на гумите Cawell+Klyde, 5 режими на аларм, со 4 надворешни сензори TPMS, сензор за притисок на гумите, во

DEN 959.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Повеќе типови на аларми】 Системот за набудување на притисокот на гумите 5 5,0 обезбедува пет типа на аларми : низок/висок притисок/истекување/ниска батерија/висока температура Употребата може да постави вредности на алармот за притисок, температура и батерија. 【Надворешни сензори за гуми】 Динамички го следат притисокот на гумите од 4 тркала во исто време за да се спречи оштетување на гумите, да се подобри ефикасноста на горивото и да се продолжи животниот век на гумите, да се прикаже притисок на гумите и температурата во реално време за време на возењето и да се издаде аларм кога статистиката е ненормална. 【Високо-технолошки паметен чип】 xternally фиксиран на вентилот за автомобили со завртки, тие можат да го добијат притисокот и температурата на гумата, до 433.92 MHz безжичен менувач.TPMS сензор со оригинални увезени чипови, дизајниран за прецизност, може да испрати притисок на гумите во автомобил компјутер за да се обезбеди безбедност на возилото. 【Надворешен сензор]】 RF сигнал усвојува модулација на FSK, сигнал со ниска фреквенција усвојува модулација на прашањето, надворешниот сензор е погоден за сите гуми, гуми без цевки или када за ублажување.