QQlong Снежни ланци за автомобили - 2 поставени ленти за итни случаи против гуми, автомобил за снег на автомобили за камиони Миниван пикап SUV/ATV/UTV зимски гуми блокови 650 ?
  • Неодамнешно

QQlong Снежни ланци за автомобили - 2 поставени ленти за итни случаи против гуми, автомобил за снег на автомобили за камиони Миниван пикап

DEN 1534.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

4 WD легура Манган Снежен ланец, мрежен дизајн, синџири на гуми за докажување, анти-странична лизга Лесни за инсталирање (3 чекори) Синџири за зимски итни гуми. Снежните ланци не се препорачуваат на мазни патишта. Се препорачува да се користи во снег и мраз. Применливи модели : Семеен автомобил /SUV /MPV, итн. Компатибилни гуми : 650 × 16. Затегнување на мрежниот прстен за мрежни ланци со анти -лизгање - Безбедно возење за мраз на отворено, дожд, снег, кал, песок, итн. 4 WD легура Манган Снежен ланец, мрежен дизајн, синџири на гуми за докажување, анти-странична лизга. Лесни за инсталирање (3 чекори) Синџири за зимски итни гуми. Снежните ланци не се препорачуваат на мазни патишта. Се препорачува да се користи во снег и мраз. Применливи модели : Семеен автомобил /SUV /MPV, итн. Компатибилни гуми : 650 × 16. Затегнување на мрежниот прстен за мрежни ланци со анти -лизгање - Безбедно возење за мраз на отворено, дожд, снег, кал, песок, итн. Тоа е метален ланец, многу компактен, едноставен по структура и разумна по цена. Снежните ланци се специјално дизајнирани за да им помогнат на возачите на зима/ лето. Тие можат да ги заштитат гумите, да спречат да се лизгаат гумите и да ве направат побезбедни кога возите во снег/дожд.4 WD-400- 50 легура Манган Снежен ланец, мрежен дизајн, синџири на гуми за слабеење, анти-странична лизга. Тип на материјал - легура Манган челик · Карактеристики на гумени материјали - Силна отпорност на лизгање, мала вибрација применливи модели : Семеен автомобил /SUV /MPV, итн. Дијаметар на вкрстен ланец : 4,5мм применливи услови на патот : Замрзнат/дожд/кал/песок, итн. ・ Мерки на претпазливост за употреба на овој производ е синџир на гуми во итни ситуации. Не забрзувајте, забавувајте или не се вртете ненадејно. Инсталирајте го и отстранете го овој ланец на гуми на безбедно место. Не инсталирајте гуми кога притисокот на воздухот е недоволен.