ЈУЈУУЛУ 3 парчиња Голема Големина-Месинг-Пчела-Фиока-Влече, Гроздобер-Бакар-Копчиња За Животни, Ретро-Инсекти-Ормари-Комоди-Гардероби Со Копчиња За Пчели Мебел Дек?
  • Неодамнешно

ЈУЈУУЛУ 3 парчиња Голема Големина-Месинг-Пчела-Фиока-Влече, Гроздобер-Бакар-Копчиња За Животни, Ретро-Инсекти-Ормари-Комоди-Гардероби Со Копчиња

DEN 301.76

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

УУЛУ И ЈУЈУУЛУ е снабдувач на креативни ПОВЛЕКУВАЊА и КОПЧИЊА за мебел како што се фиоки, кабинети и клупи Повеќе избори, вклучувајќи копчиња ЗА ЖИВОТНИ, повлекувања од природен КАМЕН, керамички рачки, МЕТАЛНИ УНИКАТНИ копчиња. Со фокус на квалитетот и дизајнот, производите НА УУЛУ И ЈУЈУУЛУ се изработени со грижа и внимание на деталите. Нивниот разновиден избор на рачки и копчиња сигурно ќе ги задоволи вашите потреби и ќе го подигне стилот на вашиот мебел. [Материјал] : € ®Висококвалитетен Месинг со полирана и четкана текстура. [Димензија] : € ®Копчиња 2.Погледнете ја сликата за да бидете поинтуитивни. [Применлива Сцена] : + Големи рачки за пчели од инсекти повлекувањето е цврсто , погодно за ДОМАШНА И канцелариска САМОДОВЕРБА, шкаф, кабинети за бања, маси за облекување, гардероби, кујнски фиоки со различна дебелина. Изгледа елегантно, стилски, класично и ретро, додава повеќе забава во животот. [Лесен За Инсталирање] : € ® ЗАВРТКИТЕ за СЕЧЕЊЕ може лесно да се сечат со шрафцигер. затоа, можете да ги изберете вистинските завртки според дебелината на Мебелот. [Список За пакување] : € ®Пакет од 3 Повлекувања На Фиоки, вклучени се 2 вида завртки за монтирање. [Материјал] : € ®Висококвалитетен Месинг со полирана и четкана текстура. [Димензија] : € ®Копчиња 2.Погледнете ја сликата за да бидете поинтуитивни. [Применлива Сцена] : + Големи рачки за пчели од инсекти повлекувањето е цврсто , погодно за ДОМАШНА И канцелариска САМОДОВЕРБА, шкаф, кабинети за бања, маси за облекување, гардероби, кујнски фиоки со различна дебелина. Изгледа елегантно, стилски, класично и ретро, додава повеќе забава во животот. [Лесен За Инсталирање] : € ® ЗАВРТКИТЕ за СЕЧЕЊЕ може лесно да се сечат со шрафцигер.