Надворешен Самолеплив Држач За Тоалетна Хартија Со Полица за Телефон СУС 304 Држач За Ролна Од Тоалетна Хартија Монтиран од Нерѓосувачки Челик-Отпорен На ' Рѓосувањ?
  • Неодамнешно

Надворешен Самолеплив Држач За Тоалетна Хартија Со Полица за Телефон СУС 304 Држач За Ролна Од Тоалетна Хартија Монтиран од Нерѓосувачки Челик-Отпорен

DEN 335.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Нема Отпечатоци Од Прсти Оставени На Допир : држачите За ролни од тоалетна хартија со полици за телефони се изработени од нерѓосувачки челик со врвен степен, Никогаш не ' рѓосуваат под никакви околности и секогаш го одржуваат мазно Дизајн против Лизгање : дизајнот На куката Нагоре на крајот на шипката го спречува лизгањето кога користите ролна тоалетна хартија. Конкавна Полица За Дизајн : самолепливите куки може цврсто да се инсталираат на мазната површина за да висат работи со тежина до 11 килограми(5 килограми), Специјален конкавен дизајн за полесно да ги соберете работите и спречува лизгање на работите на полицата. Надградба На Мега-Големина И Одговара На сите Џамбо Ролни : дизајн Со Голема големина, костум за 6,5" Х 4,7"Х 4,9" или друга тоалетна хартија со мега големина. Лесна Инсталација, има 2 опции : 1. ЛЕПЛИВА лента ОД 3 МЕТРИ без дупчење, само излупете го филмот од самолепливата подлога и залепете го на мазната ѕидна површина.