Заклучување на вратата за лизгање на вратата за лизгање на вратата 4 парчиња лизгачка врата од не'рѓосувачки челик внатрешни анти-завртки за лизгање брави на лизга?
  • Неодамнешно

Заклучување на вратата за лизгање на вратата за лизгање на вратата 4 парчиња лизгачка врата од не'рѓосувачки челик внатрешни анти-завртки за лизгање

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

90% памук/10% рајон Лесно за инсталирање, можете да ја инсталирате оваа брава хоризонтално, лева или десна рака за лесна употреба на вратата на вратата. Заклучување на лизгање на завртката, позиционирање на завртки со повеќе дупки, задебелена материјал од не'рѓосувачки челик, подобрување на безбедносниот фактор на лизгање на вратата на вратата. Заклучувањето на лизгачката брава може да се користи со лево и десно, и може да се отвори и затвори со едната рака, што е погодно за употреба на бравата на вратата. Овие лизгачки бранови на завртки се лесни за инсталирање и обезбедување на безбедност, приватност и стабилност за вашите прозорци и врати за лизгање на вратите. Има клуч за заклучување на катанецот, не се движи, обезбедува двојна заштита за безбедносната врата на вратата. Опис 4 PCS лизгачки заклучок на вратата безбедносна внатрешна низа анти-барел завртки Карактеристики- материјал : не'рѓосувачки челик.