Лдбдаса Церада, Тешка Церада Поли со Залепен Раб,Водоотпорни Тешки Капаци За Церади За Кампување Во Шатори,Церада за Ранци/5мх10м
  • Неодамнешно

Лдбдаса Церада, Тешка Церада Поли со Залепен Раб,Водоотпорни Тешки Капаци За Церади За Кампување Во Шатори,Церада за Ранци/5мх10м

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Забелешка : Големината Е Рачно Мерење,Ќе Има Мала Разлика во Големината,Ве Молиме Погледнете Го Вистинскиот Објект, Време На Испорака 15-25 Дена Идеален за Кампување Чаршафи, Засолништа,Риболов За Се Што Треба Да Заштити од Суровите Временски Услови, Може Да Ги Покрие Предметите во Вашата Градина или Поле.Може да се Користи Како Покривка За Приколки,Автомобили,Чамци,Велосипеди И Каравани Кога не Се Користат. Ве молиме Запомнете Големината На Завршницата Е Малку Пократка од Големината На Сечењето Како Што Се Рекламира,Поради Преклопувањето На Рабовите,Се Преклопува до Компактна Големина за Лесно Складирање на Мали Простори или Во Ранци. Овие Церади се Доказ За Гниење,Мувла и Смалување,Лесни за Ракување и Транспорт поради Лесниот Материјал. Материјал : Полиестер, Растојание На Громови : 1 М, Дијаметар На Громови : 1,2 См. Забелешка : Големината Е Рачно Мерење,Ќе Има Мала Разлика во Големината,Ве Молиме Погледнете Го Вистинскиот Објект, Време На Испорака 15-25 Дена. Идеален за Кампување Чаршафи, Засолништа,Риболов За Се Што Треба Да Заштити од Суровите Временски Услови, Може Да Ги Покрие Предметите во Вашата Градина или Поле.Може да се Користи Како Покривка За Приколки,Автомобили,Чамци,Велосипеди И Каравани Кога не Се Користат. Ве молиме Запомнете Големината На Завршницата Е Малку Пократка од Големината На Сечењето Како Што Се Рекламира,Поради Преклопувањето На Рабовите,Се Преклопува до Компактна Големина за Лесно Складирање на Мали Простори или Во Ранци.

Material:
Polyester Tarp
Weight:
520 G/M2
Thickness:
0.45 Mm
Grommets Distance:
1 M
Grommets Diameter:
1.2 cm
Note:
the Size is Manual Measurement,There Will Be a Slight Difference in Size,Please Refer to the Actual Object,Delivery Time 15-25 Days.:
after Receiving the Product,There May Be a Little Taste of Glue and Ventilation Outside.:
Shooting,Shooting Lights,Display Effects and Personal Opinions and Other Factors Will Produce a Certain Color,Please Prevail in Kind:
If You Have Any Questions,Please Contact Us Immediately :