ГРОЗДОБЕР Декор ГРОЗДОБЕР Декор Гроздобер Декор гроздобер Декор 4 парчиња штала за штала Шарки за Врата шарки за Врата шарки за порти Шарки За Ремени Т Шарки Црн Де?
  • Неодамнешно

ГРОЗДОБЕР Декор ГРОЗДОБЕР Декор Гроздобер Декор гроздобер Декор 4 парчиња штала за штала Шарки за Врата шарки за Врата шарки за порти Шарки

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПОРТА ШАРКИ ЗА ДРВЕНИ : Изработени од железен материјал, со галванизиран процес, има повеќе работен век од вашата имагинација ШАРКИ НА ВРАТАТА ОД ШТАЛА : Цврсти, отпорни, отпорни на оксидација, флексибилни и тивки. ШАРКИ НА ВРАТАТА : Лесни за инсталирање и брзо демонтирање. Совршено се вклопуваат за портата/ вратата отворена и затворена употреба. ШАРКИ НА ПОРТАТА : 6 позиционирани дупки за завртки за употреба на фиксација на стаблерот. РУСТИКАЛНИ ШАРКИ : Широко се користат во хотели, клубови, луксузни клубови, дрвени врати, ѕид во позадина, шалтерски врати, лесна работна плоча или маса за каравани и многу самостојни проекти. ПОРТА ШАРКИ ЗА ДРВЕНИ : Изработени од железен материјал, со галванизиран процес, има повеќе работен век од вашата имагинација. ШАРКИ НА ВРАТАТА ОД ШТАЛА : Цврсти, отпорни, отпорни на оксидација, флексибилни и тивки. ШАРКИ НА ВРАТАТА : Лесни за инсталирање и брзо демонтирање. Совршено се вклопуваат за портата/ вратата отворена и затворена употреба. ШАРКИ НА ПОРТАТА : 6 позиционирани дупки за завртки за употреба на фиксација на стаблерот. РУСТИКАЛНИ ШАРКИ : Широко се користат во хотели, клубови, луксузни клубови, дрвени врати, ѕид во позадина, шалтерски врати, лесна работна плоча или маса за каравани и многу самостојни проекти. Пакет Листа 4 х Шарки Карактеристики-Големина 8 инчи : Околу 20х7, 2х2, 5см/ 7, 87х2, 83х0, 98инч. - Изработен од железен материјал, со галванизиран процес, има повеќе работен век од вашата имагинација. - Големина 5 инчи : Околу 12, 5х7х2, 5см/ 4, 92х2, 76х0, 98 инчи. - Широко се користи во хотели, клубови, луксузни клубови, дрвени врати, ѕид во позадина, шалтерски врати, лесна работна плоча или маса за каравани и многу самостојни проекти.