Држач За Тоалетна Хартија Со Држач За Ролна Хартија За Монтирање На Ѕид На Полица Отпорен На ' Рѓосување акрилик &засилувач; Алуминиумски Држач За Тоалетно Ткиво Зл?
  • Неодамнешно

Држач За Тоалетна Хартија Со Држач За Ролна Хартија За Монтирање На Ѕид На Полица Отпорен На ' Рѓосување акрилик &засилувач; Алуминиумски Држач

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

АОДОРАН се надева дека ќе го направи мебелот повеќе декоративен во домот во прилог на практични Производите НА АОДОРАН ќе бидат повеќе дизајн врз основа на издржливост, квалитетот е нашето тело, дизајнот е нашата душа. 1* држач за тоалетна хартија со полица. 2* сет на завртки за монтирање. 1* залепете лепак. 1* помошна налепница. 1* инструкција за инсталација. УНИКАТЕН ДИЗАЈН : држач За тоалетна хартија со полица, можете да ставите може да го ставите вашиот телефон, влажни марамчиња, парфем, хартиени крпи и така натаму.Можете исто така да ја тргнете полицата во секое време за чистење. ДВА МЕТОДИ ЗА ИНСТАЛАЦИЈА : завртка фиксна или залепете за да го инсталирате држачот за тоалетна хартија. Грубите ѕидови мора да бидат фиксирани со завртки. ОТПОРЕН НА 'рѓа : држач За Алуминиумска и акрилна тоалетна хартија, без грижи за' рѓа. ОДГОВАРА НА ГОЛЕМА РОЛНА : држачот за тоалетна хартија одговара на повеќето ролни, а прачката од 6,67 инчи ви овозможува да не се грижите за големината на ролните што ги купувате. Елегантни површини, без остри рабови, не грижете се дали децата ќе се повредат. ОТСЕКОГАШ СМЕ БИЛЕ ТУКА : какви било проблеми со држачот за тоалетна хартија, ве молиме не двоумете се контактирајте не преку!Ние ќе ви одговориме во рок од 20 часа. УНИКАТЕН ДИЗАЈН : држач За тоалетна хартија со полица, можете да ставите може да го ставите вашиот телефон, влажни марамчиња, парфем, хартиени крпи и така натаму.