Златни Копчиња За Кабинети За Пеперутки Кујнски Хардвер За Ормари Слатки Копчиња За Комоди За Животни Рачки За Мебел Копчиња За Фиоки Со Една Дупка И Повлекува 4 Па?
  • Неодамнешно

Златни Копчиња За Кабинети За Пеперутки Кујнски Хардвер За Ормари Слатки Копчиња За Комоди За Животни Рачки За Мебел Копчиња За Фиоки Со Една Дупка

DEN 358.24

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ГОЛЕМИНА 67*56*20мм/2 МАТЕРИЈАЛ} златни копчиња За Пеперутки изработени од легура на цинк, мазна и убава површина, издржливи. АПЛИКАЦИЈА копчињата за комоди за пеперутки широко се применуваат на кабинетот, гардеробата, плакарот, шкафот, библиотеката, фиоката, комодата итн. ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЈА сите копчиња се опремени Со завртки за погодност и брзина. Дупчете дупки на местото каде што сакате да го инсталирате копчето според, потоа поминете низ завртката од задниот дел на таблата и затегнете го влечењето. ДИЗАЈН НА ИЗГЛЕД }Креативен дизајн На пеперутка, фина изработка, не само што може да го направи вашиот мебел елегантен изглед, да изгледа поубаво, повеќе може да ја истакне високата оценка. Сите производи се земаат во натура во студиото. Поради различни монитори, ќе има мала разлика во бојата. Сите големини се мерат рачно! Ќе има грешка од 1-2мм!.