Ydocabinit wallидно монтирање поштенско сандаче, поштенско сандаче за заклучување на голем капацитет за надвор, галванизирана челична покривка и метална кутија со метал?
  • Неодамнешно

Ydocabinit wallидно монтирање поштенско сандаче, поштенско сандаче за заклучување на голем капацитет за надвор, галванизирана

DEN 1167.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Висок квалитет : ydocabinit (yoocabinet) ationидни поштенски сандачиња во споредба со слични поштенски сандачиња на пазарот, нашите поштенски сандачиња се многу подебели и посилни галванизирана челична плоча и со професионална работа во прав во животната средина, кои можат ефикасно да спречат 'рѓа, отпорни на гребење и нема да нема Избледи Ова поштенско сандаче ќе обезбеди долготрајна сила и употреба низ годините. Голем капацитет : Големината на поштенското сандаче е 15,7 "x15.3 "инч, ydocabinit (yoocabinet) пошта може да има писма, списанија и големи коверти, или да одржи неколку дена пошта во исто време. На дното на поштенското сандаче. Безбедно заклучување : Нашето поштенско сандаче за монтирање на wallидот со цврсто заклучување на клучот за безбедност, може да спречи кражба на пошта. Современ изглед : Со елегантен и модерен дизајн, кутијата за пошта е совршена за украсување на надворешноста на вашата куќа. EASY INSTALLATION : Ydocabinit(Yoocabinet) post box has pre-drilled holes, mounting screw sets for easy installation. If you have any questions, please feel free to contact us. HIGH QUALITY : Ydocabinit(Yoocabinet) wall-mounted mailboxes compared to similar mailboxes На пазарот, нашите поштенски сандачиња се многу подебели и посилни галванизирана челична плоча и со еколошки професионален отворен прав обложен со прав, што може ефикасно да спречи 'рѓа, отпорен на гребење и нема да избледи. Ова поштенско сандаче ќе обезбеди долготрајна сила и употреба низ годините . Голем капацитет : Големината на поштенското сандаче е 15,7 "x15.3 "инч, ydocabinit (yoocabinet) пошта може да има писма, списанија и големи коверти, или да одржи неколку дена пошта во исто време. На дното на поштенското сандаче. Безбедно заклучување : Нашето поштенско сандаче за монтирање на wallидот со цврсто заклучување на клучот за безбедност, може да спречи кражба на пошта.