2 ПАРЧИЊА Шатор За Кампување Еластични Колци Со Тока За Јаже, Кука За Шатор На Отворено Еластична Крошна Со Брава Со Јаже Фиксна Ждрепка За Кампување Со Јаже За Ками?
  • Неодамнешно

2 ПАРЧИЊА Шатор За Кампување Еластични Колци Со Тока За Јаже, Кука За Шатор На Отворено Еластична Крошна Со Брава Со Јаже Фиксна Ждрепка

DEN 1553.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесна Употреба : само треба користете еластично јаже преку кабелот, а потоа притиснете го јазолотможете исто така да го одделите рефлектирачкиот кабел подалеку ,да удрите јазли на куката.со употреба на растеглив шок кабел,можете да креирате сопствен банџи кабел или кука за шок кабел;. Производствен Материјал : Изработен од висококвалитетен нерѓосувачки челик и најлонски материјал, издржлив за употреба, висока цврстина на истегнување, не е лесен за оштетување.Може да се користи долго време дури и да работи во тешки временски услови; Отворено Преклопување Перница Плажа Стол Преклопен Риболов Стол По. Удобен За Носење : Обликот е мал, лесен и пренослив, не зазема простор, лесен за носење и може да се постави насекаде.Одлично за банџи кабел, линии за кампување, гумен кабел; ортабилно Перниче за Стадион на Рамо. Силен и Цврст : јажето и куката се зајакнати со железна жица, така што нема потреба да се грижите за одвојување и оштетување за време на употребата.Добриот квалитет не само што може да обезбеди побезбедна гаранција за вашиот живот, туку и добрите материјали можат да го зголемат животниот век на производот.

Item Type:
Tent Elastic Rope Buckle
Color:
As Pictures Shown
Material:
Stainless Steel, Nylon
Weight:
Approx.52g/1.8oz
Package List:
2 x Tent Elastic Rope Buckle