WHCQ водоотпорен чиста тарпаулин, тешка прашина од изолацијата на дождови од дожд со крошна со очни канопи и тарпс тешка чиста водоотпорна водоотпорна растителна ра?
  • Неодамнешно

WHCQ водоотпорен чиста тарпаулин, тешка прашина од изолацијата на дождови од дожд со крошна со очни канопи и тарпс тешка чиста водоотпорна

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

? Висококвалитетен материјал : Транспарентен ПВЦ пластика, густ материјал, отпорност на временски услови, анти-стареење, мека и лесна за свиок, издржлив ? Водоотпорен капак : Многу корисна пластична крпа! Овој транспарентен и водоотпорен тарпаулин е мек, проucирен, отпорен на УВ, докажан од прашина, доказ за временски услови и доказ за сонце. Тој е отпорен на висока температура, силно време, снег, прашина, ладна и топлинска изолација и може да се користи во сите сезони. ? Лесен за употреба : 4-недела дизајн на странични метални дупки, оддалеченост од 50 см, запечатување на работ, засилување на јажето, лесно да се поправи, силен и издржлив, може да го направи прицврстувањето на Тарп брзо и едноставно. Широко користено : Се користи во дворови, покриви, градини, барака, павилјони, карполи, тремови, балкони, прозорци, магацини, мебел на отворено, кафези за миленичиња, итн. Може да се користат во затворено и на отворено. Услуга за DIY : Покрај постојната големина, можеме да прилагодиме и различни димензии и растојанија од дупки според вашите потреби, ве молиме контактирајте не преку е -пошта.

Material:
PVC
Size:
width x length
Color:
Transparent
Package Include:
1x Clear Waterproof Cover Tarp:
The Tarpaulin can be used in the following areas:
- Building sites:
protects lumber, aggregates and machinery.
- Farms:
protects grain, animal feed and machinery.
- Home:
covers boats, trailers, swimming pools, garden furniture.
- Leisure:
ground sheet, seating shelter, picnic & beach mat, windbreak.
Cleaning Method:
You can wipe with soap or wash with warm water, but can not be put into machine cleaning.:
Note:
1. Please allow 1-3cm differences due to manual measurement.:
2. Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures. :