Кисрал 10 ПАРЧИЊА Шарени Копчиња На Вратата на Кабинетот, Тркалезна Рачка За Влечење На Керамичка Фиока од 32 мм, Симпатична Кујна Кабинет За Шкафчиња За Фиоки За Вра?
  • Неодамнешно

Кисрал 10 ПАРЧИЊА Шарени Копчиња На Вратата на Кабинетот, Тркалезна Рачка За Влечење На Керамичка Фиока од 32 мм, Симпатична Кујна Кабинет

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Квалитетен материјал : Комплет од 10 парчиња нежни тркалезни копчиња на вратите, кои се изработени од издржлив тврд керамички материјал и може да се користат за кабинет, фиока, корпа за отпадоци, комода, гардероба итн ●Големина : дијаметар На Копчето : 32мм, Висина : 24мм. Должина На Завртки : 25мм.ве Молиме проверете ја дебелината на вашите фиоки пред да нарачате. ●Лесен За Инсталирање : Секоја рачка има соодветна завртка што може да се инсталира брзо и лесно, заштедувајќи го вашето време. +Безбедно : Мазна површина без рабови и агли, многу безбедна за деца,може да се користи за кабинет, фиока, гради, корпа, комода, шкаф, расадник и така натаму. ●Интересна декорација : Тркалезни керамички копчиња за врати влечат рачки, многу едноставни, нежни и практични. Нов начин за заживување на досадна кујна, носење нов живот особено во детските или детските соби. ●Квалитетен материјал : Комплет од 10 парчиња нежни тркалезни копчиња на вратите, кои се изработени од издржлив тврд керамички материјал и може да се користат за кабинет, фиока, корпа за отпадоци, комода, гардероба итн. ●Големина : дијаметар На Копчето : 32мм, Висина : 24мм. Должина На Завртки : 25мм.ве Молиме проверете ја дебелината на вашите фиоки пред да нарачате. ●Лесен За Инсталирање : Секоја рачка има соодветна завртка што може да се инсталира брзо и лесно, заштедувајќи го вашето време. +Безбедно : Мазна површина без рабови и агли, многу безбедна за деца,може да се користи за кабинет, фиока, гради, корпа, комода, шкаф, расадник и така натаму.